Maatwerk in metaal.

Metaal is helemaal in en wordt gebruikt in landelijke én moderne interieurs. Ook architectenbureaus kiezen met Mform voor een ervaren partner. Bovendien staan ons uitgebreid machinepark en technische knowhow garant voor een correcte uitvoering van veelzijdige industriële toepassingen.

Vorige slide
Volgende slide

Interieur

Metaal is helemaal in en wordt gebruikt in landelijke én moderne interieurs. Naast smeedijzeren binnendeuren vervaardigen we innovatief maatwerk in alle materialen zoals ijzer, inox, messing, aluminium en tin.

We denken mee met onze klanten en gebruiken vandaag al technieken die morgen de trend zullen zetten. Onze keukenbekleding en haardwanden zijn afgewerkt met verfijnde scherpe plooien. Net als de op maat gemaakte tafels die worden voorzien van een poederlak kleur naar keuze. U vindt bij ons ook metalen trappen en balustrades. De handgrepen voor de zorgsector en inox bekledingen voor horeca zijn projectmatige toepassingen.

We bieden een totaalpakket met hout en glas voor onze particuliere klanten en werken als onderaannemer voor toonaangevende totaalinrichters.

Architectuur

Architectenbureaus kiezen met Mform voor een ervaren partner. Vergeleken met andere materialen heeft ons buitenschrijnwerk de best mogelijke thermische isolatie. De slanke profielen zijn sterk en veilig en lenen zich perfect tot het realiseren van grote raampartijen uit de moderne architectuur.

Onze retro steel profielen worden gebruikt in hoevestijl of orangerieën en kunnen we kunstmatig verouderen om de authenticiteit van het gebouw te bewaren. We plaatsen gevelbekleding en toepassingen in cortenstaal en maken geautomatiseerde poorten, brievenbussen of andere unieke ontwerpen in ons atelier.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Industrie

Ons uitgebreid machinepark en technische knowhow staan garant voor een correcte uitvoering van veelzijdige toepassingen zoals piping, industriële kasten en afzuigapparatuur.

We assembleren brandtrappen en mezzanines en onze poederlak lijn wordt ingezet voor de afwerking van een ruim productengamma afkomstig van diverse fabrikanten. We hebben expertise in zeer specifieke domeinen.